Повернутися до звичайного режиму

МОВА – ДУША НАРОДУ (Ділимось досвідом і вдосконалюємось)

16 листопада у Мліївському ЗЗСО № 2 ім. М.М.Артеменка відбулося засідання методичного об’єднання виховної та соціально-психологічної роботи.

Центральною подією методоб’єднання став виховний захід до дня української писемності та мови «Мова – душа народу», який підготували заступник директора з виховної роботи Мироненко Н.М., педагог-організатор Карпенко О.М., вчитель музичного мистецтва Яровий М. М. та творча учнівська спільнота навчального закладу. Метою заходу стало розкритття краси рідної мови, її багатства, обґрунтування важливості рідної мови для формування духовного світу людини, її значення в житті кожного українця, пробудження почуттів національної гідності, любові до рідної мови, формування громадянського світогляду.

Всі присутні були приємно вражені чарівною атмосферою свята і тим, з якою любов’ю, повагою та свідомістю вшановували рідну мову учні. Допомагали їм у цьому вдало підібрані вірші, пісні, драматизації та народний гумор, які торкнулись кожного серця.

Організатори свята продемонстрували професіоналізм та нестандартний підхід до національно-патріотичного виховання з урахуванням особливостей сучасних дітей. Результати проведеної роботи можна було побачити в очах учнів, які відкликалися на кожне дійство усмішкою, оплесками, підспівуваннями і підтанцьовуваннями.

Творчий підхід, ґрунтовна підготовка та злагоджена взаємодія дозволили зінтегрувати громадянські цінності і тепло родинного вогнища, зробили серйозні дорослі цінності доступними та близькими кожному.

Учасники методичного об’єднання висловили щиру подяку адміністрації та організаторам за гостинність, приємні враження та корисний досвід.

Методичним додатком до практичної частини МО стали питання про інноваційні форми громадянської освіти та виховання толерантності в підростаючого покоління. Заступник директора з виховної роботи Старосільського ЗЗСО Войчишина І.В. поділилась цікавими знахідками та джерелами, які привезла з курсів підвищення кваліфікації.

Савельєва Л.Є.

/Files/images/DSCN7900.JPG /Files/images/DSCN7904.JPG/Files/images/DSCN7905.JPG /Files/images/DSCN7908.JPG /Files/images/DSCN7909.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 426

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 26 Січня 2022

Цей сайт безкоштовний!