НОВОРІЧНІ СВЯТА

29 грудня у нашій школі відбулися Новорічні свята. Найпершими святкували учні 1-4 класів. Для них педагог-організатор Карпенко Олена Михайлівна гортала сторінку за сторінкою Книгу казок з різними казковими героями. Дітлахи теж брали участь, бо кожен клас підготував свою Новорічну казочку. Традиційно звучало багато пісень, діти водили хороводи та кульмінацією свята був прихід Дідуся Мороза ( учень 11 класу Радчук Сергій), який приніс цукерки і подарунки.

Потім розпочалося свято для учнів 5-6 класів. Це було Новорічне кафе, де на меню подавались різні страви, у вигляді ігор, пісень, танців. На це свято теж завітав Дід Мороз з цікавими вітаннями і подарунками.

Увечері відбулось Новорічне свято старшокласників (7-11 класи). Воно проходило у формі конкурсу Мліївської Ліги сміху. Кожен клас- команда, яка представляла гумористичні номери. Фіналісти брали участь у батлах для визначення найсмішнішої команди. Переможцями гри стала команда учнів 7 класу "Галюциногенні гриби".

/Files/images/DSCN6137.JPG /Files/images/DSCN6148.JPG /Files/images/DSCN6152.JPG /Files/images/DSCN6155.JPG /Files/images/DSCN6169.JPG /Files/images/DSCN6171.JPG /Files/images/DSCN6176.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 26 Січня 2022

Цей сайт безкоштовний!