МИ - "МЛІЇВСЬКІ ВАРТОВІ"

У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків завжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх мужність і героїзм. На жаль, зараз наш народ пише трагічну сторінку своєї історії, бо вкотре змушений боронити свою незалежність і територіальну цілісність своєї держави.

Безмежна відданість і любов до рідної землі – це ті риси, які притаманні справжнім патріотам. Ми – нащадки славних козаків, які були тією силою, що впродовж віків пильно стояла на сторожі свободи і гідності України. Саме в дусі кращих козацьких традицій і повинно виховуватись сучасне молоде покоління.

22 квітня у селі Млієві пройшов І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Нашу школу представляла команда (рій) «Мліївські вартові» у складі учнів 7-11 класів, а саме: Радчука Сергія, Шибістого Ростислава, Штанька Руслана, Стеценка Станіслава, Горносталя Богдана, Савельєва Вадима, Атаханової Вікторії, Дудник Тетяни.

Наші учні показали себе і вправними рятівниками, і туристами-спортсменами, адже отримали призові місця в медично-рятувальному комплексі «Рятівник» та в туристсько-спортивній смузі перешкод. Крім того, отримали подяку від Городищенського козацького товариства ім. Максима Кривоноса за участь у грі. Ну а смачна козацька каша додала і сили, і настрою усім конкурсантам. Вітаємо учасників змагань, а також учителів, які їх готували Карпенко Олену Михайлівну та Гибала Віталія Петровича. Бажаємо подальших перемог!

/Files/images/DSCN4835.JPG /Files/images/DSCN4842.JPG /Files/images/DSCN4844.JPG

/Files/images/DSCN4845.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 26 Січня 2022

Цей сайт безкоштовний!